2013. április 16., kedd

Itt az ideje feltámadni

De alaposan, és most már igazából, mert óriási változások vannak mifelénk. Ugye, említettem már, hogy hivatalosan is biotermelők lettünk, egészen pontosan most az átállási időszakban vagyunk. Emelett még a következő történt:

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap fiatal mezőgazdasági termelők indulásához 2012. évben igényelhető (57/2012 (VI.21.) VM rendelet) támogatásában részesült gazdaságunk, melynek folyamán jelentős fejlesztések várhatóak az elkövetkező években.


Európai Unió logója  Magyarország címere  Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal logója
 
Ez volna itt a hivatalos közlemény, és természetesen ennek megfelelően, és az időjárás örvendetes változásának köszönhetően a szorgos munka is folytatódik a gazdaságban. A gyümölcsösben lesz egy nem is kicsi szerkezet-átalakítás, és ültetvény-telepítés, folyamatosan fejlesztjük az értékesítést, további földterület bérlését fontolgatjuk, és úgy néz ki, hogy hamarosan egy tojótyúk állomány, illetve egy kisebb birkanyáj is beállításra kerül. Természetesen ezzel együtt jár az épületek, a kerítés, az udvar rendbetétele és még soksok minden, amiről igyekszem folyamatosan beszámolni itt. Ami pedig szintén nagyon fontos továbbra is: megvan kis bio-zöldségeskertünk, és a virágokról sem feledkezünk meg!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése