2015. január 5., hétfő

2014 nagy eseményei képekben (2. rész)

Túlzás nélkül állíthatom, hogy ez az év a sok munka melett nem kevés váratlan eseménnyel is szolgált, plusz volt egy amolyan igazi "ami elromolhat, az el is romlik időszakunk", így nem csak blogot írni, de fotózni is elég kevés alkalom adódott, a nyárról például mindössze ennyi:Bár ez kétségtelenül a nyár, és az egész év egyik legjelentősebb eseménye volt. Megérkeztek a kispipik a Sándor-tanyára. Mivel biogazdaság vagyunk, csak naposcsibét vehettünk, nekünk kellett fölnevelni őket. Az első héten három óránként keltünk hozzájuk éjszaka.

 
 
Októberre már szépen megnőttek.
 

 
 
Ősszel megvolt az első nyilvános rendezvényünk, pályázati beszámoló és... mondjuk, nyílt nap. Még elég szűk körben. De. Ahogy egy vendég megjegyezte: "ebből tíz év múlva fesztivál lesz".
 

 
 
Végül pedig az év utolsó heteiben megindult a tojástermelés, a karácsonyi sütiket már ebből sütöttük, és igen jól sikerültek.
 

 
Ez tényleg csak dióhéjnyi történés, volt még sok-sok egyéb is, leszedtük az almát, volt szépen zöldség, saláták, sárgarépa, hagyma, cukkíni és a többi, meg rengeteg tanulás és tapasztalatgyűjtés, jártunk a Rábcakapi Biokertészetben és a Zsámboki Biokertben, érdekes ismeretségeket és barátságokat kötöttünk, elindult a Tatai Piac és egyre többen érdeklődnek a Sándor-tanya, a biogazdálkodás és a termékeink iránt.
 
2014 jó év volt, jöhet 2015.
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése